Навчальна дисципліна «Копірайтинг» складена для підготовки здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 081 «Право». Як вибіркова складова, вивчення дисципліни дозволить студенту сформувати індивідуальну освітню траєкторію.

Дисципліна охоплює основні аспекти і методи копірайтингу, спрямовані на формування вмінь і навичок у створенні текстів для рекламних, маркетингових та інших цілей комунікації. Дисципліна включає в себе вивчення технік написання заголовків, описів продуктів, рекламних текстів, вебконтенту та інші аспекти текстової комунікації з метою досягнення максимальної ефективності у залученні цільової аудиторії та стимулюванні конверсій. У процесі навчання студенти здобудуть вміння та навички написання впливових текстів, зокрема, рекламних та медіатекстів різних жанрів.

Метою дисципліни є вивчення принципів, базових методів і технологій копірайтингу, зв’язків з громадськістю, ознайомлення із техніками та вимогами написання текстів різних жанрів і видів.

Завдання навчальної дисципліни: сформувати і розвинути навички створення креативних концепцій, написання різних видів текстової продукції; аналізувати мовностилістичні засоби і стилістичні прийоми текстів та використовувати їх у власній практиці; створювати грамотний продукт на задану тему, визначеного жанру; критично оцінювати, редагувати авторські матеріали з метою ефективного впливу на масову аудиторію.