Опції зарахування

Навчальна дисципліна «Основи здорового способу життя» вивчає основні принципи та практики, спрямовані на збереження та підтримання фізичного, психічного та соціального благополуччя. Вона охоплює широкий спектр тем, включаючи фізичну активність, правильне харчування, управління стресом, профілактику хвороби та підтримку психологічного самопочуття. Студенти вивчають основи здорового способу життя, а також розвивають навички для його практичного застосування в повсякденному житті. Дисципліна сприяє формуванню у студентів усвідомленого ставлення до власного здоров'я та розвитку здорового способу життя як ключової складової їхнього загального благополуччя.

Пререквізити. Для вивчення курсу студенти повинні володіти базовими знаннями з біології (шкільний курс).

Постреквізити. Отримані компетентності, за результатами вивчення даної дисципліни, є базисом для подальшого вивчення дисциплін циклу професійної підготовки, а також для проходження виробничої практики.

 Мета і завдання навчальної дисципліни. Метою вивчення навчальної дисципліни «Основи здорового способу життя» є формування системи знань про показники та складники здорового способу життя; їх зміст і умови формування, набуття вмінь і навичок ведення здорового способу життя.

Основними завданнями вивчення навчальної дисципліни «Основи здорового способу життя» є:

- ознайомлення зі сутністю та змістом поняття «здоровий спосіб життя»; - розкриття принципів і загальних закономірностей формування здорового способу життя;

- ознайомлення з показниками та складниками здорового способу життя;

- розвиток умінь та навичок формування здорового способу життя.

 


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.