Опції зарахування

Здобувачі мають можливість розширити свої знання з правничих дисциплін на сучасному етапі розвитку суспільства та спрогнозувати тенденції розвитку правових явищ у майбутньому. Освітній компонент підготовлено з урахуванням правових знань, отриманих студентами. Вони враховують особливості і вимоги правового навчання на сучасному етапі розвитку незалежної Української держави, передбачають використання освітнього потенціалу права для формування правової свідомості, громадянської позиції, утвердження ідеї пріоритету загальнолюдських цінностей та новітніх правових норм у світлі євроінтеграційних процесів нашої держави.

 Пререквізити. Перелік дисциплін, на які безпосередньо спирається вивчення дисципліни «Юридична глобалістика»: «Теорія права», «Права людини в умовах глобалізації», «Філософія права».

 Мета вивчення освітнього компонента «Юридична глобалістика» – одержання здобувачами поглиблених знань з правових глобалізаційних явищ, аналіз норм, принципів права різних правових родин в умовах трансформації суспільства, встановлення механізмів уніфікації та інтеграції норм у сучасне українське законодавство і практику, вміння широко аналізувати нормативні джерела та спеціальну літературу та тенденції розвитку права та держави.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.