Опції зарахування

Курс «Туристичні та рекреаційні комплекси Волині» є однією із дисциплін вільного вибору, покликаний формувати цілісне уявлення щодо вивчення умов формування, розвитку та розміщення територіально-рекреаційних комплексів Волині, ознайомлення із системами організації діяльності населення для відновлення фізичних і духовних сил: відпочинком, оздоровленням та курортним лікуванням, туристичними мандрівками рідного краю тощо. Зміст дисципліни «Туристичні та рекреаційні комплекси Волині» розроблено на основі відповідних положень щодо підготовки фахівців у сфері туризму, норм та традицій освіти, а також профілю освітньо-професійної програми.

Постреквізити. Отримані компетентності, за результатами вивчення даної дисципліни, є базисом для подальшого вивчення дисциплін циклу професійної підготовки туриста, а саме для визначення туристичних ресурсів регіону, теорії і технології організації туристичних маршрутів, формування теоретичних і практичних навичок спеціаліста туристичної діяльності.

Мета і завдання навчальної дисципліни. Метою курсу є оволодіння студентами спеціальними знаннями оцінки туристичних ресурсів та організації краєзнавчих маршрутів, формування системи знань, вмінь та навичок, спрямованих на визначення перспективних краєзнавчих ресурсів для організації туристичних маршрутів, на володіння вміннями використовувати природні і штучно створювані ресурси для туризму.

Завданням курсу є: вивчення природних і антропогенних краєзнавчих ресурсів, що впливають на організацію пізнавальних, наукових та анімаційних програм і маршрутів Волині; впровадження в практику туристичної діяльності розроблених маршрутів з використанням місцевих краєзнавчих ресурсів, перевірка їхньої ефективності та подальшого вдосконалення й запровадження у практичній діяльності.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.