Опції зарахування

Дисципліна передбачає вивчення основних принципів і технік публічних виступів. Студенти ознайомляться з методами підготовки і виголошення промов, вивчатимуть техніки ефективної комунікації з аудиторією, розвиватимуть навички аналізу аудиторії та адаптації виступу до її потреб. Дисципліна також орієнтована на вивчення мистецтва переконливого виступу, використання риторичних фігур, художніх засобів та будівництва аргументації.

У процесі навчання студенти матимуть змогу будувати процес комунікації з різними аудиторіями в професійній діяльності, будувати тактику виступу і аргументації; знаходити і усувати логічні помилки публічного виступу; правильно підбирати і застосовувати інтонаційно-виразні засоби мовлення; урізноманітнювати засоби наочності слова.

Метою курсу є розвиток і підвищення компетентності особистості у діловому спілкуванні, розвиток культури ділового спілкування, накопичення комунікативного досвіду, що сприяє розвитку креативних здібностей студентів та спонукає до самореалізації фахівців, активізує пізнавальні інтереси сучасного фахівця.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.